fbpx

Vers verpakte recepten voor ondernemend Vlaanderen

Klant: ARKimedes

Niemand beweert dat een jaarverslag geen sappige lectuur kan opleveren. Met interessante verhalen, sprekend beeldmateriaal en gevarieerde artikels onderging het activiteitenverslag van durkfkapitaalverstrekker ARKimedes vorig jaar al een restyling tot magazine. Dit jaar gingen wij verder op de ingeslagen weg. Een hele reeks succesvolle ondernemers – gesteund door ARKimedes – komen aan het woord in een culinaire setting.

Van hamburger tot zalm: Cantilis herverpakt jaarverslag ARKimedes als culinair magazine. De culinaire referenties zijn legio, van de menukaart die dienstdoet als inhoudstafel over het ‘voorgerecht’ van voorzitter Peter Baert tot en met het ‘taartdiagram’ in het cijfergedeelte. Maar de plat de résistance zijn en blijven natuurlijk de verhalen van de vele ondernemers die we aan het woord laten. Zij bewijzen dat het durfkapitaalrecept van ARKimedes daadwerkelijk dynamiserend werkt en de Vlaamse economie bijkruidt met flink wat extra jobs en (inter)nationale successen.

Voor de fijnproevers zitten de finesses van het concept in de extraatjes. De ondernemers gaven ons hun favoriete recepten, die wij verwerkten tot een volwaardig uitneembaar receptenboek. En om de smaakervaring helemaal af te maken, werden de magazines vacuüm verpakt voor verzending, precies zoals een plakje Noorse zalm in de supermarkt. Het thema ‘Recepten voor ondernemend Vlaanderen’ komt zo tot uiting in design, inhoud en zelfs verpakking.