fbpx

DG Infra wordt TDP

What’s in a (new) name? Heel wat, in dit geval… want Cantilis kreeg van Gimv-dochter DG Infra de vraag voor een dubbele rebranding.

Gimv-dochter DG Infra vroeg Cantilis om bijstand in een dubbele rebrandingoperatie. Vooreerst onderging DG Infra een rebranding, met als ultieme doel de beursgang van nieuw op te richten dochtermaatschappij TINC. Zo ontstond het idee voor TINC Development Partners, kortweg TDP.

Een grondige aanpak drong zich op voor dit dubbelproject van formaat. Inhoudelijke analyses hielpen de strategie bepalen en stuurden de creatieve invulling. Het eerste zichtbare resultaat werd de nieuwe website www.tdpartners.com. Aanvullend kreeg TDP een compleet nieuwe identiteitskit gaande van logo tot huisstijl en de typische toepassingen naamkaartjes, briefhoofden, enzovoort.

Van het bepalen van het brand DNA op basis van positionering en marktomstandigheden, tot de creatie van de merknaam met bijhorende logo en stijl, tot en met een volwaardige website en andere corporate communicatiemiddelen… – geen mooiere uitdaging dan deze integratie van strategie en realisatie voor Cantilis…

 

Klant: TDP