fbpx

Storytelling in de praktijk… Veel, heel veel werk achter de schermen!

Storytelling in de praktijk… Veel, heel veel werk achter de schermen!
17 mei 2017 Master Cantilis

Cantilis helpt nogal wat bedrijven met hun communicatie aan de hand van storytelling, dat is bekend. Veel van onze klanten maken gebruik van onze schrijf- en luistertalenten. Nieuwsbrieven, magazines, verslaggeving-in-magazinevorm, het zijn allemaal mooie kansen om beklijvende verhalen te vertellen. Wie bent u? Hoe maakt uw organisatie het verschil? Maakt u van de wereld een betere plek? We vragen het aan de betrokkenen – desnoods aan de andere kant van de aardbol – en laten hen graag zelf aan het woord. Die aanpak levert allesbehalve saaie kost op, maar brengt ook nogal wat werk met zich mee. We hebben het eens voor u bijgehouden in het eerste trimester van 2017…

Bronnen: eigen cijfers gebaseerd op recent storytelling-werk voor onder meer Incofin, Jan De Nul, Aliaxis, Ter Beke, ThromboGenics en heel wat andere boeiende klanten… Reportagereizen richting Oost-Timor en Colombia zorgden voor de vele kilometers, uren jetlag en video. Ook de drone had in een van die landen even een moment van zwakte. De varkens stonden in de stal bij een van de partners van Ter Beke, maar werden tijdens de creatie van deze infografiek op geen enkele wijze in hun welzijn bedreigd.

Wilt u meer weten of weten of Cantilis u kan helpen met boeiende verslaggeving en/of het vertellen van uw eigen overtuigende verhaal? Contacteer Sybil Van Torre, partner bij Cantilis, zij geeft met plezier antwoord op uw vragen.