fbpx

Cantilis zoekt
gedreven Project manager.
Getting things done is jouw ding!

Cantilis zoekt
een gedreven
Project manager
14 mei 2019 Kurt Vincent

Het is onze dada en we herhalen het graag: je kunt mensen niet dwingen, je moet ze overtuigen door de kracht van communicatie! Iedereen heeft een verhaal, en iedere organisatie of bedrijf wordt aantrekkelijk eens je hoort van medewerkers, klanten, partners… waar ze mee bezig zijn of hoe een product of dienst een verschil gemaakt heeft.

Zulke verhalen mee helpen zoeken, uitwerken, en vooral ervoor zorgen dat ze via websites, newsletters, blogs, magazines enzovoort bij het juiste publiek belanden – dat wordt jouw rol. Ben je thuis in crossmediale communicatie? Ben je een digital native? Heb je een vlotte pen? Of oog voor detail en genoeg drive om projecten te sturen en tot een goed einde te brengen met jouw teamgenoten? Dan zien we jouw sollicitatie graag binnenkomen!

Wat houdt de job in?

Samen met je collega’s realiseer je content marketing-projecten van verschillende klanten. Af en toe neem je daarbij misschien zelf de pen ter hand. Maar je bent vooral een organisator, een doener, iemand die dingen gedaan krijgt en mensen kan motiveren om te doen wat moet gebeuren om resultaten te halen. Op termijn kan je steeds grotere projecten zelfstandig in goede banen leiden en evolueer je misschien naar de begeleiding van een van onze klanten als account manager.

Jij bent

 • een geboren planner en organisator
 • thuis in de principes van storytelling en content marketing
 • je begrijpt hoe digitale communicatie  er ‘achter de schermen’ uitziet : SEO, WordPress of andere content management systemen voor dynamische websites hebben voor jou geen geheimen
 • je werkt ook vlot met digitale platformen als Mailchimp
 • kritisch, maar met een positieve noot: je wijst je klanten en collega’s op mogelijke risico’s, maar denkt mee na over mogelijke oplossingen
 • pro-actief en stressbestendig, met oog voor detail : je werkt binnen de afgesproken deadlines zonder in te boeten op kwaliteit
 • een enthousiaste team player
 • drietalig (NL-ENG-FR)
 • afgestudeerd met een masterdiploma in talen, (marketing)communicatie of een aanverwante domein

Wij bieden jou

 • Een zeer afwisselende job in een trendy omgeving, biljarttafel incluis
 • Een full time contract van onbepaalde duur
 • Een eerlijk loonpakket, inclusief extralegale voordelen, op basis van je ervaring en motivatie
 • De hulp van een dynamisch team, een tiental toffe collega’s!
 • De mogelijkheid om de inhoud van je job zelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Over Cantilis

Cantilis (www.cantilis.be) is een communicatiebureau met een sterke inhoudelijke focus. Of wij kunnen het goed uitleggen, als je dat meer zegt. Onze inzichten in content marketing helpen onze klanten om hun merk in de markt te zetten, hun publiek te sensibiliseren, een reputatie op te bouwen of gewoonweg betere resultaten neer te zetten. Wij integreren strategische inzichten met copywriting en origineel design tot een mix van communicatievormen die elkaar onderling versterken. We maken daarbij gebruik van online én offline kanalen, animaties, video enzovoort – zoals het hoort in een crossmediaal bureau. Ben jij even ambitieus als wij? Dan ben je zeer welkom in ons team!

Cantilis is onderdeel van Mandelbrot (www.mandelbrot.be), een netwerkorganisatie van onafhankelijke en complementaire bedrijven in de digitale, creatieve en communicatiesector.

Solliciteer nu!

Herken je jezelf in dit profiel ? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre (Managing Partner) via iwouldlovetowork(at)cantilis.be met vermelding van de functie Project Manager.

Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Check dan onze andere vacatures voor mensen met meer ervaring (Account Manager) of een nog scherpere pen (Content Specialist).