fbpx

Gedreven Project Manager

Gedreven Project Manager
29 november 2019 Master Cantilis

Het is onze dada en we herhalen het graag: je kunt mensen niet dwingen, je moet ze overtuigen door de kracht van communicatie! Iedereen heeft een verhaal, en iedere organisatie of bedrijf wordt aantrekkelijk eens je hoort van medewerkers, klanten, partners… waar ze mee bezig zijn of hoe een product of dienst een verschil gemaakt heeft.

Zulke verhalen mee helpen zoeken, uitwerken, en vooral ervoor zorgen dat ze via websites, newsletters, blogs, magazines enzovoort bij het juiste publiek belanden – dat wordt jouw rol. Ben je thuis in crossmediale communicatie? Ben je een digital native? Heb je een vlotte pen? Of oog voor detail en genoeg drive om projecten te sturen en tot een goed einde te brengen met jouw teamgenoten? Dan zien we jouw sollicitatie graag binnenkomen!

Wat houdt de job in?

Samen met je collega’s realiseer je content marketing-projecten van verschillende klanten. Af en toe neem je daarbij misschien zelf de pen ter hand. Maar je bent vooral een organisator, een doener, iemand die dingen gedaan krijgt en mensen kan motiveren om te doen wat moet gebeuren om resultaten te halen. Op termijn kan je steeds grotere projecten zelfstandig in goede banen leiden en evolueer je misschien naar de begeleiding van een van onze klanten als account manager.

Jij bent

 • een geboren planner en organisator
 • thuis in de principes van storytelling en content marketing
 • je begrijpt hoe digitale communicatie  er ‘achter de schermen’ uitziet : SEO, WordPress of andere content management systemen voor dynamische websites hebben voor jou geen geheimen
 • je werkt ook vlot met digitale platformen als Mailchimp
 • kritisch, maar met een positieve noot: je wijst je klanten en collega’s op mogelijke risico’s, maar denkt mee na over mogelijke oplossingen
 • pro-actief en stressbestendig, met oog voor detail : je werkt binnen de afgesproken deadlines zonder in te boeten op kwaliteit
 • een enthousiaste team player
 • drietalig (NL-ENG-FR)
 • afgestudeerd met een masterdiploma in talen, (marketing)communicatie of een aanverwante domein

Wij bieden jou

 • Een zeer afwisselende job in een trendy omgeving, biljarttafel incluis
 • Een full time contract van onbepaalde duur
 • Een eerlijk loonpakket, inclusief extralegale voordelen, op basis van je ervaring en motivatie
 • De hulp van een dynamisch team, een tiental toffe collega’s!
 • De mogelijkheid om de inhoud van je job zelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Over Cantilis

Cantilis is een allround communicatiebureau met een sterke focus op content. Onze inzichten helpen onze klanten om hun merk in de markt te zetten, hun publiek te sensibiliseren, een reputatie op te bouwen of gewoonweg betere resultaten te boeken. Tot onze klanten behoren ambitieuze bedrijven zoals Fluvius, Jan De Nul, North Sea Port, Oxurion (het vroegere ThromboGenics) en vele andere.

Samen met ons zusterbedrijf Duke & Grace (formerly known as Wijs) delen wij een creatief nest aan de Foreestelaan in Gent. We werken regelmatig samen op grote projecten.

Interesse? Solliciteer nu!

Herken je jezelf in dit profiel? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre via iwouldlovetowork(.at.)cantilis.be met vermelding van de functie Project Manager.

Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Check dan onze andere vacatures voor mensen met een nog scherpere pen (Content Specialist) of die het bureau laten draaien als een goed geoliede machine (Management Assistant).