fbpx

Cantilis zoekt Creative Designer

Cantilis zoekt Creative Designer
21 november 2018 Master Cantilis

Wij hebben een vacature openstaan voor een Creative Designer!

Wat houdt de job in?

Een sterk concept, creatief idee, strakke huisstijl of originele infografiek bereikt meer mensen en laat de boodschap beter doordringen. Daarom zoeken wij een gepassioneerd en getalenteerd grafisch vormgever die op onze nieuwe projecten zijn stempel wil drukken. Wij zijn een content-driven bureau, dus verwacht je aan een mix waarin print en online door elkaar lopen en visual storytelling een belangrijke rol speelt.

Functieomschrijving

Je hebt smaak, je kent het verschil tussen mooi en lelijk. En je hebt goesting om erin te vliegen. Je durft conceptueel denken maar kunt ook pixelprecies een huisstijl uitwerken. Of een magazine maken vanaf een wit blad. Misschien zelfs een sitedesign opstarten (om het later aan collega’s door te spelen voor details). Je werkt vlot met Photoshop, Indesign en Illustrator. Wat daarbij komt is mooi meegenomen. Weet je hoe XD werkt? Wat geneste stijlen zijn? Heb je een vlotte tekenpen? Cool.

Nog één ding: hopelijk hou je van afwisseling. We love to mix things up from time to time. Van een presentatiestijl naar een jaarverslag via een website of een magazine vormt voor jou geen probleem. Want je weet dat goed design gewoon altijd… goed design is.

Wat verwacht Cantilis van jou?

 • Het maakt je niet uit voor welke communicatiedrager je een ontwerp maakt – print, online, whatever, je denkt crossmediaal.
 • Je beheerst uit Adobe Creative Suite minstens Indesign, Photoshop en Illustrator.
 • Kun je werken met After Effects of Premiere? Interessant.
 • Kun je illustraties maken? Infografieken? Weet je wat leeslagen zijn? Of wat een Franse titel is? Nog interessanter…
 • Je kunt een boeiende, gevarieerde portfolio voorleggen.
 • Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands. Kennis van Engels en Frans is een pluspunt.
 • Je bent veeleisend voor jezelf : je kan een briefing snel omzetten in een origineel ontwerp en gaat door tot het resultaat echt af is. Je hebt oog voor detail.
 • Je kan zelfstandig werken, je weet wat nodig is om een website, magazine of animatie de moeite waard te maken. Idealiter heb je enkele jaren bureauervaring.
 • Je functioneert in een team; samenwerken is voor jou een evidentie.
 • Zin voor humor is niet verplicht, maar het helpt 😉

Wat mag je verwachten van Cantilis?

 • Heel wat creatieve uitdagingen. Wij hebben de inhoud en visie, jij zorgt voor de vormgeving. Omgekeerd kan ook, maar dan solliciteer je best voor een andere functie bij ons.
 • Afwisseling, afwisseling en – voor de verandering – meer afwisseling. Het werk is veeleisend, maar nooit saai.
 • Werken met een gemotiveerd team van collega-vormgevers, copywriters en consultants. You’ll never work alone, wij staan altijd klaar voor elkaar en jij wordt part of the team.
 • Een ambitieus bureau met uiteenlopende klanten en boeiende opdrachten.
 • Af en toe een cross-over met de collega’s van onze zusterbedrijven in de Mandelbrot-groep maakt het plaatje compleet en de bende collega’s des te groter (we zijn allemaal samen met zo’n 100-tal)
 • Je werkt in een leuk kantoor te Gent, ver weg van de files – als je met de fiets komt des te meer. En er is altijd goede koffie 😉

Over Cantilis

Cantilis is een allround communicatiebureau met een sterke focus op content. Onze inzichten helpen onze klanten om hun merk in de markt te zetten, hun publiek te sensibiliseren, een reputatie op te bouwen of gewoonweg betere resultaten te boeken. Tot onze klanten behoren ambitieuze bedrijven zoals Fluvius, Jan De Nul, North Sea Port, Oxurion, Ter Beke, MeDirect en vele andere.

Cantilis is onderdeel van Mandelbrot (www.mandelbrot.be), een netwerkorganisatie van onafhankelijke en complementaire bedrijven in de digitale, creatieve en communicatiesector. Met een van onze zusterbedrijven, Wijs, delen wij trouwens een creatief nest aan de Foreestelaan in Gent. We werken regelmatig samen op grotere projecten.

Solliciteer nu!

Herken je jezelf in dit profiel ? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre en Kurt Vincent via iwouldlovetowork(.at.)cantilis.be met vermelding van de functie PR-consultant.
Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Zend ons dan een spontane sollicitatie.