fbpx

Cantilis zoekt Content Specialist

Cantilis zoekt Content Specialist
21 november 2018 Master Cantilis

Je bent een ervaren communicatiespecialist? Thuis in content marketing? In een vorig (of toekomstig) leven copywriter? Misschien wel met een achtergrond in crossmediale communicatie of aanverwante disciplines? Cantilis heeft klanten, projecten en ambities die jouw honger kunnen stillen. Wij kijken niet raar op als een strateeg-in-wording ook een scherpe pen heeft of inzicht in designvraagstukken. Pas je in meer dan één vakje tegelijk? Wil je meer dan schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou: een creatieve content driven communicatie-allrounder!

Wat houdt de job in?

Bij Cantilis buigen we ons over allerlei boeiende onderwerpen: microleningen in de derde wereld, baanbrekende medische toepassingen, lasagne, de aanleg van havens op andere continenten… Je weet binnen uiteenlopende sectoren voor iedere doelgroep de juiste snaar te raken en blijft steeds op zoek gaan naar nieuwe en betere manieren om de boodschappen van onze opdrachtgevers op de juiste manier en via de juiste kanalen over te brengen.

Het doel heiligt de middelen

Je volgt marketing- en communicatie-ontwikkelingen op de voet én begrijpt dat je digitale media naast klassieke tools best samen inzet om mensen te raken waar het deugd doet. Je mengt websites en blogposts graag met print media – daar mag al eens een magazine tussen zitten – als ze maar inspirerende verhalen brengen. Je springt van communicatiestrategieën over imagovraagstukken naar crossmediale campagnes en terug. Je inspireert collega’s en volgt de uitwerking van je ideeën graag actief mee op.    

Jouw rol in dit alles ?

Je denkt kritisch mee met ons en onze klanten en neemt een proactieve houding aan. Je hebt altijd wel een idee klaar, wat de vraag ook is. Je werkwijze kenmerkt zich door creatief, vindingrijk, zelfstandig en resultaatgericht denken en handelen. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je breed inzetbaar. Voel jij je aangesproken om ons team als content marketeer te komen versterken? Dan horen we graag van je!

Jij bent…

 • al minstens drie jaar actief geweest in een communicatiebureau of vergelijkbare omgeving
 • voorzien van een scherpe pen, trefzekere woordenschat en genoeg synoniemen om nooit saai te moeten zijn
 • vertrouwd met content marketing, storytelling, SEO, SEA en andere trendy letterwoorden
 • geoefend in het combineren van communicatiemiddelen in een crossmediale mix
 • vertrouwd met het inhoudelijke en creatieve proces in een bureau; tegelijk weet je waar het spaak kan lopen
 • een vlotte denker die zijn ideeën overtuigend overbrengt
 • taalvaardig in het Nederlands, Engels en Frans
 • iemand die graag verantwoordelijkheid opneemt en geniet van resultaten boeken
 • ervaring met schrijven voor magazines of websites is een pluspunt

Wat bieden wij jou?

 • Een zeer afwisselende job in een hip kantoor, inclusief biljarttafel
 • Een competitieve verloning.
 • Eersteklas koffie, fruit, heerlijke soep en af en toe koek en snoep.
 • De mogelijkheid om de inhoud van je job zelf verder te ontwikkelen en door te groeien.
 • Dat alles in de mooiste stad van Vlaanderen: Gent.
 • En last but not least: een full time contract van onbepaalde duur

Over Cantilis

Cantilis is een allround communicatiebureau met een sterke focus op content. Onze inzichten helpen onze klanten om hun merk in de markt te zetten, hun publiek te sensibiliseren, een reputatie op te bouwen of gewoonweg betere resultaten te boeken. Een deel van de content die we creëren zetten we in bij Public Relations en Social PR. Tot onze klanten behoren ambitieuze bedrijven zoals Fluvius, Jan De Nul, North Sea Port, Oxurion (het vroegere ThromboGenics), Ter Beke, MeDirect en vele andere.

Cantilis is onderdeel van Mandelbrot (www.mandelbrot.be), een netwerkorganisatie van onafhankelijke en complementaire bedrijven in de digitale, creatieve en communicatiesector. Met een van onze zusterbedrijven, Wijs, delen wij trouwens een creatief nest aan de Foreestelaan in Gent. We werken regelmatig samen op grotere projecten.

Interesse ? Solliciteer nu!

Herken je jezelf in dit profiel ? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre en Kurt Vincent via iwouldlovetowork(.at.)cantilis.be met vermelding van de functie Content Specialist.

Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Zend ons dan een spontane sollicitatie.