fbpx

Cantilis zoekt Content Specialist
die meer wil

Cantilis zoekt een
Content Specialist
die meer wil
15 mei 2019 Kurt Vincent

Je bent thuis in content marketing? In een vorig leven copywriter? Misschien wel met een achtergrond in crossmediale communicatie of aanverwante disciplines? Cantilis heeft klanten, projecten en ambities die jouw honger kunnen stillen. Wij kijken niet raar op als een strateeg-in-wording ook een scherpe pen heeft of inzicht in designvraagstukken. Wil je meer dan schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt de job in?

Bij Cantilis buigen we ons over allerlei boeiende onderwerpen: microleningen in de derde wereld, baanbrekende medische toepassingen, lasagne, de aanleg van havens op andere continenten… Je weet binnen uiteenlopende sectoren voor iedere doelgroep de juiste snaar te raken en blijft steeds op zoek gaan naar nieuwe en betere manieren om de boodschappen van onze opdrachtgevers op de juiste manier en via de juiste kanalen over te brengen.

Het doel heiligt de middelen

Je begrijpt dat je digitale media naast klassieke tools best samen inzet om mensen te raken waar het deugd doet. Je mengt websites en blogposts graag met print media als ze maar inspirerende verhalen brengen. Je inspireert collega’s en volgt de uitwerking van je ideeën graag actief mee op.

Jouw rol in dit alles ?

Je denkt kritisch mee met ons en onze klanten en neemt een proactieve houding aan. Je hebt altijd wel een idee klaar, wat de vraag ook is. Je werkwijze kenmerkt zich door creatief, vindingrijk, zelfstandig en resultaatgericht denken en handelen. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je breed inzetbaar. Voel jij je aangesproken om ons team als content marketeer te komen versterken? Dan horen we graag van je!

Jij bent…

 • vertrouwd met content marketing, storytelling, SEO, SEA en andere trendy letterwoorden
 • geoefend in het combineren van communicatiemiddelen in een crossmediale mix
 • voorzien van een scherpe pen, trefzekere woordenschat en genoeg synoniemen om nooit saai te moeten zijn
 • vertrouwd met het inhoudelijke en creatieve proces in een bureau; tegelijk weet je waar het spaak kan lopen
 • een vlotte denker die zijn ideeën overtuigend overbrengt
 • taalvaardig in het Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
 • een enthousiast iemand die graag verantwoordelijkheid opneemt en geniet van resultaten boeken
 • al minstens drie jaar actief geweest in een communicatiebureau of vergelijkbare omgeving

Wat bieden wij jou?

 • Een zeer afwisselende job in een hip kantoor, inclusief biljarttafel
 • Een competitieve verloning, inclusief extralegale voordelen
 • Eersteklas koffie, fruit, heerlijke soep en af en toe koek en snoep.
 • De mogelijkheid om de inhoud van je job zelf verder te ontwikkelen en door te groeien.
 • Dat alles in de mooiste stad van Vlaanderen: Gent.

Over Cantilis

Cantilis is een allround communicatiebureau met een sterke focus op content. Onze inzichten helpen onze klanten om hun merk in de markt te zetten, hun publiek te sensibiliseren, een reputatie op te bouwen of gewoonweg betere resultaten te boeken. Tot onze klanten behoren ambitieuze bedrijven zoals Fluvius, Jan De Nul, North Sea Port, Oxurion (het vroegere ThromboGenics) en vele andere.

Cantilis is onderdeel van Mandelbrot (www.mandelbrot.be), een netwerkorganisatie van onafhankelijke en complementaire bedrijven in de digitale, creatieve en communicatiesector. Met een van onze zusterbedrijven, Wijs, delen wij trouwens een creatief nest aan de Foreestelaan in Gent. We werken regelmatig samen op grote projecten.

Interesse ? Solliciteer nu!

Herken je jezelf in dit profiel ? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre via iwouldlovetowork(.at.)cantilis.be met vermelding van de functie Content Specialist.

Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Zend ons dan een spontane sollicitatie.