Cantilis zoekt een Communicatiespecialist met honger

Cantilis zoekt een Communicatie- specialist met honger
19 januari 2018 Master Cantilis

Je bent een ervaren communicatiespecialist? Thuis in content marketing? Misschien wel met een achtergrond in crossmediale communicatie of aanverwante disciplines? Cantilis heeft klanten, projecten en ambities die jouw honger kunnen stillen. Wij kijken niet raar op als een strateeg ook een scherpe pen heeft of inzicht in designvraagstukken. Pas je in meer dan één vakje tegelijk? Kun je onze klanten overtuigen van jouw visie? Dan zijn wij op zoek naar jou: een creatieve content driven communicatie-allrounder!

Wat houdt de job in?

Bij Cantilis buigen we ons over allerlei boeiende onderwerpen: microleningen in de derde wereld, baanbrekende medische toepassingen, lasagne, de aanleg van havens op andere continenten… Je weet binnen uiteenlopende sectoren voor iedere doelgroep de juiste snaar te raken en blijft steeds op zoek gaan naar nieuwe en betere manieren om de boodschappen van onze opdrachtgevers op de juiste manier en via de juiste kanalen over te brengen.

Het doel heiligt de middelen

Je volgt marketing- en communicatie-ontwikkelingen op de voet én begrijpt dat je digitale media naast klassieke tools best samen inzet om mensen te raken waar het deugd doet. Je mengt websites en blogposts graag met print media – daar mag al eens een magazine tussen zitten – als ze maar inspirerende verhalen brengen. Je springt van communicatiestrategieën over imagovraagstukken naar crossmediale campagnes en terug. Je inspireert collega’s en volgt de uitwerking van je ideeën graag actief mee op.    

Jouw rol in dit alles ?

Je denkt kritisch mee met ons en onze klanten en neemt een proactieve houding aan. Je hebt altijd wel een idee klaar, wat de vraag ook is. Je werkwijze kenmerkt zich door creatief, vindingrijk, zelfstandig en resultaatgericht denken en handelen. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je breed inzetbaar. Voel jij je aangesproken om ons team als content marketeer te komen versterken? Dan horen we graag van je!

Jij bent…

 • al minstens vijf jaar actief geweest in een communicatiebureau of als communicatiemanager
 • vertrouwd met content marketing, storytelling, SEO, SEA en andere trendy letterwoorden
 • ervaren in het vertalen van een communicatiestrategie in concrete actieplannen
 • geoefend in het combineren van communicatiemiddelen in een crossmediale mix
 • vertrouwd met het inhoudelijke en creatieve proces in een bureau; tegelijk weet je waar het spaak kan lopen
 • een vlotte denker die zijn ideeën overtuigend overbrengt
 • taalvaardig in het Nederlands, Engels en Frans
 • iemand die graag verantwoordelijkheid opneemt en geniet van resultaten boeken
 • ervaring met het maken van publicaties is een pluspunt

Over Cantilis

Cantilis (www.cantilis.be) is allround communicatiebureau met een sterke focus op content. Wij lezen en schrijven veel, maar geloven in de combinatie van boeiende inhoud met allerlei vormen van design. Onze inzichten in content marketing helpen onze klanten om hun merk in de markt te zetten, hun publiek te sensibiliseren, een reputatie op te bouwen of gewoonweg betere resultaten neer te zetten. Wij integreren strategische inzichten met copywriting en origineel design tot een mix van communicatievormen die elkaar onderling versterken. We maken daarbij zowel gebruik van online als offline kanalen.

Wil jij bijdragen aan onze succesvolle campagnes voor privé-bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties zoals Argenx, AXA, Gimv, Jan De Nul, Incofin, PMV, Ter Beke, Thrombogenics en vele andere…? Dan ben je zeer welkom in ons team!

Cantilis is onderdeel van Mandelbrot (www.mandelbrot.be), een netwerkorganisatie van onafhankelijke en complementaire bedrijven in de digitale, creatieve en communicatiesector. Onze zusterbedrijven zijn AGConsult, Pavlov, Publilab, Strak, Talking Heads en Wijs.

Wat bieden wij jou?

 • Een zeer afwisselende job in een hip kantoor, inclusief biljarttafel
 • Een competitieve verloning.
 • Eersteklas koffie, fruit, heerlijke soep en af en toe koek en snoep.
 • De mogelijkheid om de inhoud van je job zelf verder te ontwikkelen en door te groeien.
 • Dat alles in de mooiste stad van Vlaanderen: Gent.
 • En last but not least: een full time contract van onbepaalde duur

Interesse ?

Herken je jezelf in dit profiel ? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre via iwouldlovetowork(.at.)cantilis.be met vermelding van de functie Communicatiespecialist.

Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Check dan onze andere vacatures voor “Account Manager met inhoud” of “Graphic Designer met smaak”.